Mijn naam is Pim Bruggeman, heb ruim 20 jaar ervaring in de verkoop en het leiden van een eigen onderneming, en daarna 12 ½ jaar ervaring in logistieke processen als leidinggevende. Graag neem ik het initiatief als het gaat om het aanpakken van problemen en het vinden van oplossingen. Ik bezit goede communicatieve eigenschappen en werk graag met mensen.

 

Op zoek naar verandering kwam ik in contact met een bedrijf wat mij enorm aansprak en was zeer verrast door de enorme mogelijkheden die het de mensen biedt. Ik ben gestart omdat het enorm veel kansen biedt en ik hierin eigenlijk alles vond waar ik naar op zoek was:  van huis uit werken,  mijn eigen tijd indelen zodat ik meer tijd heb voor mijn gezin, een boven gemiddeld inkomen opbouwen en mijn pensioen veilig stellen. Het heeft mij de mogelijkheid gegeven om de balans tussen werk en leven te vinden. Mijn werk bestaat er nu uit om anderen dezelfde kans te bieden die ik heb gekregen en hen te begeleiden om hun doelen te realiseren.

 

Ons team bestaat uit collega’s die twee dingen heel belangrijk vinden: (1) een diepe passie om andere mensen te helpen en (2) hun leven inrichten zoals zij dat graag willen (hard werken, maar ook serieus ontspannen!). 

iedereen kan het leren, van jong tot oud en is niet gebonden aan een bepaalde regio. Je werkt vanuit huis.

 

samen op weg naar de top