langer werken

 Vanaf 2013 is de leeftijd waarop iemand recht heeft op een AOW-uitkering geleidelijk omhoog aan het gaan. In 2018 is de AOW-leeftijd 66 jaar, en in 2021 zal dit 67 jaar zijn. Hier krijgen we dus allemaal mee te maken. De verhoging is nodig omdat steeds minder werkenden de kosten voor de AOW-uitkeringen dragen.

 

SalesOnderzoek


 Netwerkmarketing is sterk in opkomst in Nederland, zo blijkt uit cijfers van de Vereniging Directe Verkoop Nederland. De geschatte totale retailomzet in dit segment bedroeg bijna 114 miljoen euro over 2015, waar dat in 2011 nog 99 miljoen euro was: een groei van 15 procent. Het gaat hierbij in Nederland vooral om wellness-producten, cosmetica,
producten voor persoonlijke verzorging, telecom- en internetdiensten en huishoudelijke producten.

Persoonlijk en hoogwaardig


‘De snelle groei van netwerkmarketing is mede een gevolg van het digitale tijdperk’, stelt Peter Boots, de voorzitter van de Vereniging Directe Verkoop. ‘De bedrijven die adequaat de mogelijkheden van moderne digitale media weten te combineren met het vertrouwde businessmodel en ruimte voor persoonlijk contact, laten de laatste jaren een sterke groei zien.’ Met name bedrijven die actief zijn in wellness-producten lijken hier goed in te slagen. Deze productgroep is namelijk goed voor 64 procent van het totale aantal directe verkopen.

 

 Onbegrensde mogelijkheden


In Nederland zijn momenteel naar schatting 55 duizend personen zakelijk actief als ‘onafhankelijke business partner’. Zeventig procent hiervan is vrouw, 20 procent van de actieve netwerkmarketeers doet het als fulltime baan, 20 procent doet het parttime naast een andere baan   en voor 60 procent is het een leuke, maar niet noodzakelijke bijverdienste.

 

conclusie

Steeds meer mensen kiezen er bewust voor om naast hun baan, met een beperkt aantal uren per week, te bouwen aan een extra inkomen om zo hun toekomst financieel zeker te stellen. Deze groei hebben wij de afgelopen jaren ook zeker gezien en vandaar dat we momenteel hard op zoek zijn naar een aantal personen die de bovengenoemde ambitie delen en die door ons opgeleid willen worden tot coach om zo, met een beperkt aantal uren per week, een nieuw hoofdinkomen op te bouwen en mogelijkheden voor de toekomst te creëren.

Herken je jezelf hierin?

Dan nodigen we je uit de contactpagina in te vullen en kunnen we je vrijblijvend meer informatie geven.