leren van elkaar

 trainingen

iedereen werkt voor zichzelf, maar je staat er niet alleen voor. Je kunt altijd contact opnemen met jouw upliner, samen je business bespreken, gebruik maken van elkaars ervaringen.

Je bent ook zeer welkom op de trainingen die er vooral op gericht zijn elkaar te ondersteunen en met elkaar in gesprek te kunnen gaan om ook daar van elkaar te leren. Zoals eerder al gezegd, is het dupliceren en gebruik maken van elkaars ervaringen. Het geeft ons ook telkens weer een boost na deze bijeenkomsten om er weer vol voor te gaan. Vol met nieuwe ideeen en mogelijkheden.

 

Je hoeft niet het wiel opnieuw uit te vinden en dat zorgt er voor dat je snel kan groeien binnen ons team.

Word jij een nieuwe coach in ons team dan zullen wij intensief gaan samenwerken. Ik zal je opleiden en alles leren wat je nodig hebt om een succesvolle coach te worden. In deze zeer waardevolle trainingen leer je belangrijke ondernemers vaardigheden. Je leert de juiste vragen te stellen en zo mensen echt te helpen en coachen om verder te komen in hun leven.

het is een win-win situatie, en daarom is jouw coach altijd bereid je te helpen met problemen of zaken waar je tegenaan loopt.

De trainingen zijn nu nog in het midden van het land, maar als ons team groot genoeg is geworden, kunnen ook op andere locaties trainingen gegeven worden.

Vandaag is het de eerste dag van je verdere leven!


Wil je meer weten? Neem contact met ons op.