TEAM MARKETING

De meeste mensen leven op het eiland dat "baan" heet.  Dat is ook het eiland waar we onze opleiding doorgaans gehad hebben en waar we leren om goed ons best te doen op school en daarna een goede baan te zoeken en hard te werken. Dat levert immers stabiliteit op. In de laatste jaren aanzienlijk minder dan de tientallen jaren daarvoor, maar dit zijn wel de gedachten waarmee menig persoon is opgevoed.

 

Wij wonen en werken op een ander eiland, dat "team marketing" heet. Hierbij heb je de mogelijkheid om in stapjes je eigen bedrijf te beginnen, parttime, naast je huidige activiteiten. Zonder dat je je baan hoeft op te geven. Het enige wat je nodig hebt is een belangrijk doel voor jezelf (iets dat je echt graag wilt bereiken of veranderen), een gezonde dosis ambitie en doorzettingsvermogen en 10-15 uur per week. 

 

Voor wie is team marketing doorgaans de oplossing die ze zoeken?


- voor mensen die op zoek zijn naar een bovengemiddeld inkomen (5000+/mnd) en die daar serieus voor willen werken (beginnend met 10-15 uur naast hun baan).

- voor mensen die vrijheid en onafhankelijkheid belangrijk vinden

- voor mensen die het leuk vinden om met mensen te werken en kennis over te dragen

- voor mensen die hun lang gekoesterde droom willen laten uitkomen

 

Wat houdt onze brug-functie in?


- wij vinden het leuk om enthousiaste nieuwe collega's ons beroep te leren

- we hebben een werkwijze die werkt, die we je gaan leren te dupliceren

- je staat er niet alleen voor: je hebt altijd een persoonlijke coach om op terug te vallen.... en dat is wel zo fijn als je iets nieuws gaat leren.

 


Nieuwe uitdagingen vragen om nieuwe oplossingen. En die zijn er, als je verder wilt kijken dan de gebaande paden en wilt zoeken waar de massa misschien niet kijkt.

je staat er niet alleen voor!

 


Wij hebben dé perfecte oplossing voor mensen die net wat ondernemender, net wat socialer en net wat ambitieuzer zijn dan de meesten. En uitsluitend met die mensen gaan we aan de slag en werken we intensief samen.

Pas jij in ons team?

Kijk bij "even voorstellen" wie wij zijn en hoe je kunt kijken of wij de nieuwe collega’s zijn die jij zoekt en jij degene bent die wij zoeken.